Sebastian Stakset och Carl-Gustav Severin – Tisdag 5 februari

Inlagt den 27 januari, 2019

Bön- och medarbetardag för präster/pastorer och ledare från alla kyrkor i norra Sverige!

Välkommen till Kustkyrkan för en viktig dag tillsammans med Sebastian Stakset och Carl-Gustaf Severin. Dessa har Gud fört samman och gett en vision för att nå Sverige med evangelium. De har tagit initiativ till den landsomfattande evangelisationssatsningen – DET FINNS HOPP. 21-25/8 2019 kommer de med ett stort gäng och ett 4000-manna tält till Piteå. Sebastian och Carl-Gustaf upplever tydligt att Gud har stora saker på gång i Norra delen av Sverige.

Detta är en viktig dag där Gud får tända oss och förnya oss i den tjänst vi har och förbereda oss för de gärningar som Gud redan har förberett.
10:00 Kaffe
10:30 Lovsång med Kenneth Lillkvist
11:00 Carl-Gustav Severin och Sebastian Stakset talar – bön och samtal
12:30 Lunch
14:00 Carl-Gustav Severin och Sebastian Stakset talar – bön och samtal
Middag 17:00 (restaurang i byn)

Anmälan till Marcus Sandström, Pastor i Kustkyrkan senast 3/2:
marcus@kustkyrkan.se – 0734-29 46 17
(säg till om övernattning önskas)

19:00 Kvällsmöte med Sebastian Stakset och Carl-Gustav Severin. Det finns hopp även för dig! Ta med dina vänner och kom på en spännande kväll där vi tror och hoppas att många kommer att få bli berörda av Guds kärlek.