Våra anställda

Marcus Sandström Pastor Kustkyrkan

Marcus Sandström, Pastor

Marcus började jobba som pastor i Kustkyrkan den 1 februari 2014.

Han bor med sin fru Ida och tre barn i Jävre.

Marcus har läst teologi på Umeå universitet, Johannelunds teologiska högskola samt Uppsala Universitet och innehar en teologie kandidatexamen som han tog 2005. Marcus och Ida har även varit med att starta en församlingsplantering som senare blev en församling i Uppsala. Marcus brinner för kontakten med andra människor och att få dela Jesus med dem.

Du når Marcus Sandström på:

Mail: marcus@kustkyrkan.se
FACEBOOK: Marcus Sandström

John och Ingrid Karlsson, Pastorspar

Både min fru Ingrid och jag har alltid varit mycket engagerade i församlingsarbete. Ingrid som är uppvuxen i Stockholm i Södermalmskyrkan har från tidig ålder varit engagerad inom sången och i söndagsskolan.
Själv började jag, 17 år gammal, som evangelist i Dalarna Efter något år fortsatte det med tjänst i Södermalmskyrkan. Där träffade jag Ingrid. Vi gifte oss och vår gemensamma resa gick vidare till Örebro, Falköping, Sollentuna, Sala (samtliga pingstförsamlingar). Därefter blev det pastorstjänst i Korskyrkan Östervåla, där jag efterträdde Bertil Bergström, som tidigare tjänat som pastor i Ebeneser Jävre.

Ingrid och jag har alltid sökt Guds ledning i olika frågor, så när frågan om pastorstjänst i Kustkyrkan blev aktuell, kände vi vila och ledning i detta. John började jobba som pastor i församlingen december 2018.

Vår längtan är nu att få tjäna Gud och vara till välsignelse för människor vi möter.

Vår kort korta livsberättelse
Ingrid och John Karlsson