Vill du bli frälst?

Hem

Vill du bli frälst?

Bibeln är tydlig med att alla har syndat och gått miste om den härlighet vi en gång fick av Gud. Bibeln lär att syndens konsekvens är döden. Jesus dog på korset för att reparera relationen mellan Gud och människa. När vi ber om frälsning och förlåtelse återupprättar Gud relationen med oss och vi förs åter igen in i ett rätt förhållande med Gud. Bibeln säger att Jesus är enda vägen till inre frid och evigt liv.

Vill du ta emot frälsningen från Gud kan du be denna bön:
Jesus, jag kommer till dig med ett brustet inre. Jag vet att jag inte levt som du vill att jag ska leva. Jag tror att du är Guds son och att du dog för mig på korset. Jag vill nu ta emot den frälsning som du har att ge. Förlåt mig min synd och kom in i mitt hjärta. Jag bekänner dig som Herre i mitt liv. Amen.

Läs gärna Romarbrevet 10:9-10
"Om du med din mun bekänner att Jesus är herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst". Detta gäller dig. Har du bett bönen kontakta gärna oss eller sök dig till en församling som tror att Jesus är Guds son.

Gud välsigne dig!