Bibelskola Pilgrim

Bibelskola Pilgrim startade hösten 2007 och är Kustkyrkans bibelskola. På Bibelskola Pilgrim samlas cirka 30-40 ungdomar från Jävre, Bergsviken, Älsvbyn, Hortlax, Öjebyn, Munksund, Piteå, Blåsmark, Byske osv. Det ungdomarna har gemensamt med varandra är att de går årskurs 6 till de som har gått ut gymnasiet. Det är ganska vanligt att det kommer ungdomar som inte tidigare varit i kyrkan och inte vet mycket alls om kristen tro, De är särskilt välkomna!

Vill du veta mer om Kristen tro, träffa andra kristna ungdomar, få en personlig relation med Jesus, då är Bibelskola Pilgrim något för dig!

Bibelskola Pilgrim ger en tydlig biblisk undervisning som ska vara lätt för en ungdom att förstå och kunna ta till sig. På Bibelskola Pilgrim finns det också ett tydligt fokus på att träna ”lärjungar”.

Vi träffas varannan onsdag [ojämn vecka] mellan 19.00-21.15

Bibelskola Pilgrim

Israel 2010                        Israel 2012

Bibelskola Pilgrim åker till Israel på en bibelresa med jämna mellanrum. Denna Israelresa har ledorden ”Tro & Identitet”. I mötet med landet Israel stärks vår tro och i mötet med det judiska folkets tydliga identitet tvingas vi ställa oss frågan: i vad har jag min identitet som kristen? Bibelskola Pilgrim har besökt landet Israel juni 2010 och 2012.