Barn/Ungdom

Söndagsskolan

Barnen är inte bara vår framtid – de är också vårt nu. Gud har en plan för alla barn och barnen är en stor välsignelse för församlingen. Därför är söndagsskolan i Kustkyrkan en av våra viktigaste samlingar. Varje söndag samlas cirka 40 barn för att höra Guds ord, pyssla och umgås med varandra. Alla barn som fyllt 4 år är välkomna med. Ofta finns också aktiviteter för de allra minsta barnen.

Miniklubben

Miniklubben är samlingen för alla barn som går i årskurs 1 och 2. Vi träffas varje tisdag mellan 18.30-19.30. På Miniklubben samlas vi kring det kristna  budskapet och pysslar, badar eller gör  något annat roligt. Välkommen att vara med i Miniklubben!

Scouterna

På scouterna får du möjlighet att testa nya saker och bli starkare som person.I den lilla gruppen, patrullen, lär du dig mer om till exempel hantverk och sjukvård. Som scout lär du dig dessutom att ta ansvar, samarbeta och respektera andra. Du får veta mera om människor i andra länder och får vara ute och utforska naturen på spännande läger och hajker.

Att vara scout innebär att ha kul och lära sig nytt tillsammans med andra! Den gemenskap du upplever inom scouterna är en motvikt till den tävling du kan känna inom skolan och idrotten. Många träffar sina bästa vänner för livet inom scouterna. Här duger du som du är!

Alla barn som går i årskurs 3 och uppåt är välkomna att vara med i Scouterna! Vi träffas på tisdagar mellan 18.30-19.30.

Ungdomgsgården

UG är en fantastisk samlingsplats för alla ungdomar från högstadiet och uppåt. På UG har vi oftast inget fast program utan dit kommer du med dina kompisar för att bara vara, spela tv-spel, spela sällskapsspel eller något annat roligt.

UG har en biosalong som byggdes 2010.  UG har öppet på fredagar mellan 19.00-00.00.

Bibelskola Pilgrim

Bibelskola Pilgrim startade hösten 2007 och är Kustkyrkans bibelskola. Här samlas ungdomar från årskurs 6 till de som har gått ut gymnasiet. Bibelskolan vill ge en tydlig biblisk undervisning som ska vara lätt för en ungdom att förstå och kunna ta till sig. På Bibelskola Pilgrim finns det också ett tydligt fokus på lärjungaträning. Ungefär vartannat år åker Pilgrim till Israel på en bibelresa.

Om du har en längtan efter att träffa andra kristna ungdomar och lära dig mer om Guds ord och vad det innebär att vara en lärjunge är du varmt välkommen till Pilgrim. Vi träffas varannan onsdag [ojämn vecka] mellan 19.00-21.00. Varje samling inleds med lovsång av Pilgrimsbandet.

Barnkör

Kustkyrkans barnkör övar varannan onsdag kl 18:00-18:45. För att vara med här ska du ha fyllt fyra år. Barnkören sjunger härliga sånger och uppträder några gånger per termin på Kustkyrkans gudstjänster.