2012 Äktenskapshelg 5-7 oktober i Skellefteå

Inlagt den 5 juni, 2012

Kustkyrkan har glädjen att inbjuda till en äktenskapshelg den 5-7 oktober 2012.

Vi vill uppmuntra gifta par i alla åldrar att följa med på Stiftsgården i Skellefteå under tre dagar med fokus på relationer. Inbjudna talare under hela helgen är Lars-Göran och Christina Sundberg som skrivit boken ”Dela Livet – Hela Livet”.

Vi kommer till Stiftsgården på fredagskvällen efter jobbet och åker hem på söndagen efter frukosten så att vi hinner hem till söndagsgudstjänsten 11.00. Under helgen kommer vi att få många tillfällen till samtal, undervisning och rådgivning. Ämnen som kommer att lyftas upp är bland annat Olikheter som utmaning, 4 äktenskapsfaser, Värderingar som ger bärkraft och Vad säger Bibeln om äktenskapet?

Vi bor fint på Stiftsgården och äter goda 3-rättersmiddagar, härliga luncher och stora frukostbufféer.

Vi vill verkligen uppmuntra dig och din älskade att komma med på dessa dagar i Skellefteå! Det kommer att göra gott för ditt äktenskap.

Det finns sammanlagt plats för 19 par och anmälan görs på anslagstavlan på Kustkyrkan.